Viviane Packlé

Zaakvoerder CREOSUM
Project- en Procesbeheerder
Viviane behaalde in 1987 haar diploma Graduaat Management Assistant en in 1988  Graduaat Marketing aan PHHI, huidige PXL-Hasselt.

In 1988 was zij assistente bij de gemeentelijke bibliotheek van Riemst . In maart 1989 werd zij werkzaam bij Groep Swartenbroekx, nadien Technum, het huidige Tractebel Engineering.
In eerste instantie assisteerde zij projectleiders infrastructuur bij de vergelijking van aannemersprijzen en de opmaak van aanbestedingsverslagen, het nazicht van vorderingsstaten, het opmaken van eindafrekeningen bij voorlopige en definitieve opleveringen van infrastructuurprojecten.
Vanaf 1994 werd zij financieel projectbeheerder bij de afdelingen bouw, milieu en ruimtelijke planning en consultancy. Later maakte zij deel uit van het Finance Team van Tractebel Engineering.
Viviane  werkte van 1989 tem feb 2012 bij Technum - Tractebel Engineering.

Viviane Packlé is zaakvoerder van CREOSUM B.V.B.A., het bureau dat ze einde 2011 opstartte met collega's Davy Ceunen, Inge Gorissen en Marthe Moris.
Als zaakvoerder bij CREOSUM staat zij in voor het bedrijfsmanagement en projectmanagement met name planning, voortgangscontrole, budgetbewaking, nacalculatie, probleembehandeling, onderhoud infrastructuur-kantooruitrusting, contract- en offertevorming, financieel management, facturatie en boekhouding.  Ook met administratieve organisatie en het opnemen van administratieve taken is ze vertrouwd.


Als project- en procesbeheerder begeleidt ze projectleiders/ontwerpers inhoudelijk bij de uitwerking van de projecten. Haar realiteitszin, communicatieve en organisatorische competenties leiden tot efficiënte samenwerking met haar collega's.

VISIE
TEAM
PROJECTEN
CONTACT
NIEUWS
VACATURE